GET IN TOUCH:

Algemene voorwaarden

stretchTent

10M x 15M

De tweede grootste stretchtent in ons gamma is 15 m lang en 10 m breed. Ideaal om een feestelijke communie te organiseren of een gezellige openingsdrink te geven met familie, vrienden of collega's. Het doek is waterdicht, ondoorzichtig en chino-beige.

Deze stretchtent zorgt voor een droog en overdekt terrein waar 100 personen onder kunnen rechtstaan. Ook is het de ideale oppervlakte om 60 tot 70 personen te laten tafelen.

De stretchtent wordt opgezet met 12 ondersteuningspalen. Langs de lengtezijdes staan 4 palen, langs de breedtezijdes elk 3 palen en 2 palen in het midden van de tent. Ook kan er gekeken worden om een hoek of een volledige zijde naar de grond toe te trekken. Zo krijg je een afschermend gedeelte van de tent.

De prijzen van deze tent staan in onderstaand schema weergegeven.

Categorie 1: Jeugdbewegingen Knokke-Heist

Categorie 2: Jeugdbewegingen buiten Knokke-Heist, verenigingen en directe familie

Categorie 3: Niet genoemd onder categorie 1 & 2

Wist je dat?