GET IN TOUCH:

Algemene voorwaarden

stretchTent

10M x 10M

De kleinste stretchtent in ons gamma is 10 m lang per zijde. Ideaal om een gezellig feestje te geven met familie, vrienden of collega's. Het doek is waterdicht, ondoorzichtig en chino-beige.

Deze stretchtent zorgt voor een droog en overdekt terrein waar 70 personen onder kunnen rechtstaan. Ook is het de ideale oppervlakte om 40 tot 45 personen te laten tafelen.

De stretchtent wordt opgezet met 9 ondersteuningspalen. Langs elke zijde staan 3 palen en 1 paal in het midden van de tent. Ook kan er gekeken worden om een hoek of een volledige zijde naar de grond toe te trekken. Zo krijg je een afschermend gedeelte van de tent.

De prijzen van deze tent staan in onderstaand schema weergegeven.

Wist je dat?

Categorie 1: Jeugdbewegingen Knokke-Heist

Categorie 2: Jeugdbewegingen buiten Knokke-Heist, verenigingen en directe familie

Categorie 3: Niet genoemd onder categorie 1 & 2