top of page

Over ons

Als huurder ga je ervan uit dat er altijd voldoende kwaliteit geleverd wordt.

Wij als verhuurder zijn ook van dezelfde mening. We streven naar hoge duurzaamheid & kwaliteit van onze stretchtenten. We gaan voor een transparante en klantvriendelijke aanpak zodat jullie, als huurder, op twee oren kunnen slapen.

Met VZW Scouts Knokke staan we in voor de ondersteuning van de scoutsgroep met al haar leden en leiding. We zijn er om te helpen met het onderhoud van hun lokalen, de groep te ondersteunen in hun werking, bij te springen waar nodig en te helpen bij de aankoop van het nodige materiaal.

 

Vroeger hadden we lokalen om te verhuren en zo de scoutsgroep te ondersteunen, maar deze lokalen zijn niet meer ter beschikking. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een andere optie. Door persoonlijke ervaring met stretchtenten op onze eigen evenementen was de overstap naar het verhuren hiervan snel gemaakt. Deze ervaring willen we graag delen.

Mocht je twijfelen of dit concept wel iets voor jouw evenement is of je bent niet zeker of de tent opgezet kan worden op de locatie. Aarzel dan niet om ons te contacteren.

bottom of page